Kruševac

(037) 208 774, (037) 208 775

Miće Popovića 25/1

krusevac@euroauto.rs

Voždovac

(011) 397-0068, (011) 397-3479

Bulevar Vojvode Stepe 12

vozdovac@euroauto.rs

Karaburma

(011) 2762-035, (011) 3295-556

Višnjička 30

karaburma@euroauto.rs

Zemun

(011) 2194-661, (011) 3077-317

Prvomajska 71

zemun@euroauto.rs

O nama

Partnerstvo, snaga uspeha

Kompanija EuroAuto je osnovana 1. aprila 1995 godine. Poslovna politika, još tada koncipirana, zasnovana je na konstantnom snabdevanju tržišta Srbije i Crne Gore isključivo visoko kvalitetnim autodelovima. Taj cilj je uspešno ostvaren kroz direktnu i dugoročnu saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima. Znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, koji su već decenijama u prvoj ugradnji, EuroAuto se opredelio da sarađuje sa renomiranim snabdevačima auto delova širom sveta.

Osnovni faktori koji utiču na opredeljenje kompanije da jedan proizvod ponudi našem tržištu su dve činjenice: Visok kvalitet i Široka paleta ponude.

Sve to je uticalo da kompanija EuroAuto danas distribuira sledeće marke proizvoda:
MONROE, WALKER, GATES, KILEN, DELPHI, SKF, VERNET, NGK, TRUSTING, UFI, GKN, OSRAM, LUK, CASTROL, CAROL, CORTECO, INTERMOTOR, TITANIUM, TOPLA, ICER, DENSO, GENERAL ELECTRIC, SELENIA, BORG&BECK, GSP, MULLER, HEPU.

Gradeći sistem poslovanja u uverenju da se podizanje kvaliteta usluge može postići jedino zajedničkim nastupom na domaćem tržištu, EuroAuto stavlja na raspolaganje kompletan paket informativne, stručne, tehničke, logističke i marketinške podrške svim profesionalnim kupcima. U tom cilju, otvoreni su Distributivni centri veleprodaje i maloprodaje u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Subotici, Kragujevcu, Jagodini, Šapcu i Valjevu koji omogućavaju redovno snabdevanje svih partnera kompanije. Za sve kupce širom Srbije obezbeđena je svakodnevna brza dostava robe, kako iz našeg centralnog magacina veleprodaje u Staroj Pazovi, tako i iz svih ostalih Distributivnih centara.

o-nama1 o-nama2 o-nama3

Katalozi, brošure i tehnička literatura

EuroAuto u saradnji sa svojim snabdevačima neizostavno obezbeđuje potrebne količine kataloga, brošura, uputstava, tehničke i ostale neophodne literature kao osnovnu bazu za operativno delovanje i manipulisanje proizvodima.

Stručni seminari, školovanja, demonstracije i treninzi

EuroAuto za ovakvu vrstu aktivnosti angažuje isključivo odgovorne predavače direktno iz tima odgovarajućeg proizvođača, smatrajući da su sami proizvođači jedino kompetentni da govore o svojim proizvodima i odgovaraju na postavljena pitanja.

Posete fabrikama

EuroAuto redovno organizuje specijalizovane posete fabrikama širom Evrope, sa kojima ostvaruje direktnu saradnju, i to sa višednevnim programima koji omogućavaju sticanje kompletnog utiska o tehnologiji proizvodnje i kvalitetu proizvoda.

Marketing

EuroAuto uvažava dokazane principe marketinškog upravljanja poslovanjem, kao i sopstveno iskustvo, koje nedvosmisleno ukazuje da je povećanje prometa srazmerno marketinškim aktivnostima. Stoga EuroAuto neprekidno vrši promovisanje robnih marki i proizvoda iz svog asortimana.

Garancija

EuroAuto za sve proizvode koje distribuira apsolutno i dosledno prenosi garanciju pod uslovima i na način kako je predvideo svaki pojedinačni proizvođač, a svaku opravdanu reklamaciju bezpogovorno uvažava i realizuje.

Distributivna mreža

Širok proizvodni program auto delova koji EuroAuto uvozi i distribuira dostupan je, kako krajnjim, tako i profesionalnim kupcima u svim regionalnim centrima putem mreže ovlašcenih Distributera. Profesionalnu ugradnju rezervnih delova, uz odgovarajucu garanciju, izvršiće naši specijalizovani servisi širom zemlje.

S poštovanjem,
EuroAuto