Kruševac

(037) 208 774, (037) 208 775

Miće Popovića 25/1

krusevac@euroauto.rs

Voždovac

(011) 397-0068, (011) 397-3479

Bulevar Vojvode Stepe 12

vozdovac@euroauto.rs

Karaburma

(011) 2762-035, (011) 3295-556

Višnjička 30

karaburma@euroauto.rs

Zemun

(011) 2194-661, (011) 3077-317

Prvomajska 71

zemun@euroauto.rs

Dephi – naša priča

Naša priča – stvaranje brenda

Svaki dan kompanije investiraju značajne količine vremena, novca i izvora, kako bi kreirale, razvile i promovisale brend. Neke uspeju. Neke ne. Sa pravom kombinacijom strategije, talenta i malo sreće, mogu da napreduju i rastu. Ovo je jedna od takvih priča. Ovo je priča o Delphi brendu na tržištu rezervnih delova.

Duže od jednog veka Delphi je razvijao automobilske tehnologije koje pomažu da vozila rade bolje, duže i efikasnije. Nezavisna od General Motors-a u 1999. Delphi Automotive je vodeći partner za 25 najvećih proizvođača vozila širom sveta.  Bilo da su automobili, komercijalna vozila ili drugi segmenti tržišta, Delphi donosi inovacije u stvaran svet, koji čine proizvode bezbednijim, ekološkim i povezanijim. A sa više od 160.000 zaposlenih u 32 države, Delphi ima resurse, domet i stručnost originalne ugradnje da ove inovacije  donese na globalno tržište rezervnih delova takođe.
Prepoznavši ovu mogućnost rasta, Delphi Aftermarket, sada poznat kao Delphi Product and Service Solutions, je predstavljen industriji u Brazilu, u martu 1999., sa zvaničnom strategijom brenda, lansiranom par meseci kasnije, na sajmu u Francuskoj, na Equip Auto. Tu je rođen crveni ovalni logo.

U Evropi, Delphi je već proizvodio širok asortiman proizvoda za tržište rezervnih delova – uključujući sistem hlađenja i grejanja, sisteme bezbednosti, akumulatore, filetere i ulja – pod nekoliko dobro poznatih brend imena, kao što su Diavia, Texalarm, Freedom i De Carbon. Novo odeljenje rezervnih delova brzo se raširilo širom sveta. U 2000-oj, Delphi je prisustvoavao AAPEX u Las Vegasu, kako bi javno najavio svoje prisustvo u Severnoj Americi. Rast u Južnoj Americi i Aziji desio se istim tempom.

Takođe u 2000-oj, Delphi je preuzeo Lucas Diesel Systems i AP Lockheed. Preuzimanje dizela je poboljšalo Delphi-eve mogućnosti sistema ubrizgavanja, upotpunjujući postojeći asortiman upravljanja benzinskim motorima i dao je pristup globalnoj mreži ovlašćenih servisa. Lockheed je obezbediio čak širi asortiman proizvoda sa jakim prisustvom kočnica i trapa. U 2011-oj, Delphi je stekao kontrolni udeo u Hartridge, vodećem proizvošača opreme sistema ubrizgavanja goriva.

To je svakako bilo putovanje. Ali, gde smo sada?

DPSS Europe danas

Danas, naše tehnologije tržišta rezervnih delova pokrivaju svaki aspekt vozila, od kočnica do upravljanja, od klime do paljenja, od upravljanja motorom do sistema goriva – bilo da je u potanju hibridno vozilo ili na gasni pogon ili dizel. Što je najbolje od svega, mi shvatamo da se delovi uklapaju u veći proces, od dijagnostike, poručivanja, ugradnje i zadovoljstva mušterije. Zbog ovoga, mi nudimo alat, obuku, tehničku podršku za efikasnu, pravilnu i priuštivu popravku.